Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon sista mars

2011-03-31 08:47 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon
Sitter och samlar mig iför tre veckor fotografering av kattungarna.Ska nog se till att äta rejält med frukost före bara.

Tänk att om en månad är det dags för båten att få komma i vattnet igen.Tänk det känns inte så pga all snö som ligger kvar.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-31 10:05 #1 av: nakenkatt

Godmorgon,tänkte precis det samma om husvagnen vi tänkte det skulle bli premiär till påsk enl tradition.Ska bli kul att se treveckorsbilderna monica!!1

Anmäl
2011-03-31 10:49 #2 av: Leffe

Och till helgen börjar fotbollsallsvenskan! Är det en tillfällighet eller har ansvariga på fotbollsförbundet planerat vädret. Det kommer ju då att bli 10-14 grader varmt. Den värmen kan man inte tänkas infinna sig redan till dess om man känner temperaturen idag.

Sköt om er

Anmäl
2011-03-31 12:07 #3 av: Mona22

God morgon

Nu känns att våren kommer. Flygplanen ska monteras ihop den 9e efter vinterförvaringen.Ska bli så kul att få lufta dem sen.

ska åka till syrran och fika lite, bara äta frukost först. Tur att man inte jobbar idag,lade mig kl 6. Bra att gubben vet hur man smygerTungan ute

Bråkat med käkspecialisten med, jag är visst inte tillräckligt viktigSkrikandes

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.