Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 30/3

2011-03-30 09:18 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Fönstren i uterummet är täckta av is och jag vågar inte ens titta på termometern.Har lust att tvätta fönster idag ,vet inte om jag ska göra det eller sätta mig och vänta ut anfallet.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-30 09:38 #1 av: Mona22

Samma här men solen är framme så förhoppningsvis blir det lite varmt.

Ska ner på stan idag och leta presenter till 2 kompisar till.Svårt att veta vad det vill ha, de är flygnördar de med. Lite dyrt att ge flygtid baraRynkar på näsan

 

Sedan har det krånglat till sig med en utställning. ska på kryssning samma helg men trodde jag åkte lördag kväll så jag kunde vara med på dagen och bara ta hjälp med att få hem katterna till gubben som är hemma, men det visade sig att jag åker på fredag, får se hur det blir nuRynkar på näsan.

ha en bra dag.

Anmäl
2011-03-30 09:39 #2 av: Heaven1

Mina små änglar, Tilda och Lucas väckte mig tidigt med kaffe på sängen och paket.. Älskar mina barn så mycket..

Ha en bra dag alla:)

Anmäl
2011-03-30 09:46 #3 av: MonicaLagerquist

#2 GRATTIS

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-30 10:00 #4 av: Eine

God morgon och varmt grattis till heaven1,dagens födelsedagsbarn!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-30 12:29 #5 av: EvaG

Det är lite för sent för mig att säga god morgon, men jag är precis uppstigen. Nu ska jag göra mej i ordning och ge mej ut på en promenad. Hoppas ni alla får en bra dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.