Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 27 mars

2011-03-27 05:16 #0 av: EvaG

Nu har man slutat passet. Tevattnet kokar och efter en kopp rött te väntar sängen. Hoppas ni får en bra söndag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-03-27 09:31 #1 av: AlexH

Sitter i München med jobbet på konference.. sista dagen av 5.. dessförinnan var vi i Bad Gastein i Österrike på hotell Salzburger Hof.. 5 dagar är lång tid att vara borta från Familj och djur.. men en liten distans som var bra för mig med allt som hänt..

Jag har varit på toppen av Bad Gastains höga alp och fikat i strålande sol! det var härligt.. Linbanan tog oss 2100 MöH!  så trycket kändes i öronen...

Anmäl
2011-03-27 10:19 #2 av: lockar

Solen skiner. Ska inte göra så mycket idag. Gå ut med hundarna. Ska ikväll gå på styrelsemöte i vår samfällighet.

Ha en bra dag!

Anmäl
2011-03-27 11:15 #3 av: MonicaLagerquist

Efter gårdagens utställning och två nätter på raken med minimalt med sömn och upp tidigt i morse så gjorde jag faktiskt en omstart av dagen.Gick och la mig vid 9-tiden i morse och har nu sovit i en timme.Nu blir det lite mat och sen ska kattungehagen fram för småttingarna bara rymmer ur bolådan.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.