Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon 22/3

2011-03-22 08:19 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon Tisdag!
Idag skiner solen.Härligt.Ska väl se till att sy lite och sen har jag en uppgift i Pawpeds kursen som ska översättas från danska till svenska.


S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-22 10:30 #1 av: AlexH

Dagarna flyter på ... på nått konstigt sätt.. Tur att man har barn och man som tvingar upp en till jobb och Dagis.. annars skulle jag inte orka upp ur sängen... Nu ska jag åka bort på konferens till Österrike imorgon med jobbet och kommer hem natten till måndagen.. 5 dagar.. Hoppas man orkar.. kanske är ett break som jag behöver..

Anmäl
2011-03-22 10:39 #2 av: Leffe

#0 Lycka till med översättningen

#1 Det kan nog bli skönt att tänka på något annat

Här har det kommit moln som skymmer solen eller så är de på väg bort för att ge solen plats. Man är ju nyss uppstigen. Tänkte ge mig ut på en liten längre tripp idag.

Sköt om er

Anmäl
2011-03-22 10:53 #3 av: nakenkatt

Idag blir en dag i Amigurumis tecken.Ska stå på Påskmarknaden i Wadköping i April.Har virkat ett antal tårtor,semlor,påskharar mm håller också på med en husvagn och en bil en minikopia av vårt ekipage,tänkte ha den i vår husvagn till premiären.håller också på och virkar familjen barbapapa.idag skiner solen och katterna ligger och myser,ikväll ska eddie till vet för vacc.Ska passa på att handla lite kattsaker.Måste ju ha lite nytt till min nya Joyce.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.