Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

godmorgon 17 mars

2011-03-17 07:31 #0 av: Mona22

Idag ska jag lämna in bilen...igen. samma sak som gått sönder.. igen. tre gånger på ett halvår. Måste vara det sämsta saken på hela bilen. en grej vid hjulet,kommer ej ihåg vad den hette men den är gjord av hårdplast! Krävs väl lite mer än så för att hållaSkrikandes

Igår fixade vi klart avgassystemet på gammelbilen med,vad fint han låter nu.

ikväll ska vi kolla på flyg och helikoptrarSkrattande

 

Ha en bra dag allihopa.

Anmäl
2011-03-17 07:35 #1 av: EvaG

Godmorgon. I dag ska jag på rutinkontroll och rundsmörjning hos läksren. Annars händer inget planerat i dag. Hoppas ni får en bra dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-03-17 08:03 #2 av: MonicaLagerquist

God Morgon
Idag har jag lite divese måsten på agendan.Vecko fotografering av åttlingarna med vidföljade uppdatering av hemsidan,fix med FrontPawsuppgiften och sen ska jag se om det finns tid till att sy myntakrovar som ska till HÄKs utställning i maj.
Kallt som bara den är det.Vart tog våren vägen?

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-17 10:22 #3 av: Eine

God morgon.Grått och kyligt ute.Kallt och trist inne också.Tur att mina 2 kattungar ligger och myser i soffan med sin mamma.Jag blir lite varm runt hjärtat av att se dem.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-17 10:35 #4 av: Leffe

I dag är det dåligt väder troligen bara för att jag tänkt ge mig ut i el-rullstolen

Sköt om er

Anmäl
2011-03-17 15:35 #5 av: nakenkatt

En lugn skön dag.Mina två döttrar har varit på besök idag,och lilla Nova som var ganska pigg peppar peppar.Kan säga titta och kisse så klart när hon kommer hit.De tog ett helt gäng med prover på henne i Fredags som ska skickas utomlands för forskning.Och nya idag som de får svar på imorgon.Hennes små armar är alldeles blålila av alla stick.de ser bedrövliga ut.men det är ju som det är de måste ju för hennes egen skull.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.