Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 14 mars

2011-03-14 07:36 #0 av: EvaG

Ny dag, ny vecka.  Kan inte låta bli att följa vad som händer i Japan. Det är en fruktansvärd katastrof som drabbar både människor och djur.  Jordbävninf och tsumani, men kan inte förstå att man får bygga kärnkraftverk i ett sådant jordbävningsdrabbat område.

Hoppas ni alla får en bra måndag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-03-14 08:18 #1 av: MonicaLagerquist

God Morgon
Mulet och trist väder.Undrar om grannkaten vill ut nu eller lite senare.
Idag måste vi in till stan.Har tyvärr ärenden i Enköping så det får väl bli mat där också.Martins dator är klen så den ska in till Morgan för koll.Hoppas att det inte är något riktigt dyrt som är trasigt.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-14 09:55 #2 av: nakenkatt

Ny arbetsvecka,förmodligen ej problemfri.mycket av snön har smält bort.igår var jag hos therese och luktade och snosade på min lilla sphynxbebis,hon är såååå go.Så nu hoppas jag snart det blir vår och sol.påsken kommer väldigt sent i år.Och sedan hoppas jag ju förstås att min hona är dräktig.

Anmäl
2011-03-14 12:05 #3 av: RacerDonnans

Solen skiner och allt känns så lungt. Mitt i allt vackra vet man hur de har det i Japan och man är oerhört tacksam för det man har och önskar att det är nog med elände för dem i Japan nu.

Idag kommer min Toppe hem efter sitt kärleksmöte med sin första dam. Blir det hans enda? Funderar fram och tillbaka hur jag skall göra. Tanken var ju inte att han skulle bo här och att hålla honom fertil är komplicerat.
Om någon mer vill hinna låna honom får ni nog vara snabb.

Jag önskar er alla en härlig dag. Sköt om er.

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2011-03-14 13:53 #4 av: Eine

God eftermiddag.
Jag som är totalt emot kärnkraft får verkligen vatten på min kvarn nu.Det näst intill osannolika händer gång på gång.När ska vi satsa mer på vind och sol och stänga kärnkraftverken för all framtid?Vi kan inte sitta och gnälla och klaga då vindarna vänder från Japan och Ryssland och vi får radioaktivt nedfall i morgonkaffet,då många anser att vi ska ha kärnkraft här.Jag är inte beredd att dö eller låta mina barn och barnbarn dö pga nedfall och härdsmältor..så må det komma från Sverige eller Japan,det är samma skit
Vi lär knappast få jordbävning och tsunamis,men kärnkraft ska vi visst tvingas att ha..suck..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-14 20:07 #5 av: MonicaLagerquist

#4 Instämmer helt med dig.Lägg ner kärnkraften NU!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-14 20:09 #6 av: Avots

#Håller med dig!

I dag har våren verkligen gjort framsteg snön smälter och nu syns till och med lite gräs här och där.

Katterna har fått vara ute  en liten stund, men det var nog lite kallt om man skall tro på hur mina katter betedde sig sedanGlad

På bilden syns Cello och Blaui trycka sig mot elementet. De såg så söta ut.

Anmäl
2011-03-14 20:52 #7 av: MonicaLagerquist

Jo Eine jag skulle hälsa från Mohawk .Han är kvar hos min son ännu men åker nog hem om en eller två veckor.Han är lite rund men väldigt busig och social.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.