Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 10 mars

2011-03-10 07:04 #0 av: EvaG

Det verkar bli vinter igen. Stackars tranorna som kommit. Nu kommer befintliga tussilagon bli övertäckta. Upp till 2 dm snö ska det komma och blåst. Ta det lugnt i dag och alla andra dagar också.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-03-10 07:33 #1 av: Leffe

Snart ett besök hos vampyrerna igen. Fast idag blir det bara två rör. Får med andra ord behålla en del. Snacka om snälla vampyrer. För övrigt väntar jag på justering av elrullstolen, att det ska fixas en automatisk dörröppnare i porten samt telefonsamtal från Thorax. Ingen bestämd tid på något.

Sköt om er

Anmäl
2011-03-10 08:33 #2 av: MonicaLagerquist

God Morgon
Idag får det bli en städdag.Tänk så snabbt det blir rörigt.Hann ju inte med så mycket igår men nu så ska här fixas.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-10 11:01 #3 av: Eine

God morgon.*Råkade* ställa in dammsugaren i ett annat rum än jag brukar,och upptäckte att jag glömt att den finns och ska användas varje dag...Synd att jag hittade den igen.Nu ska jag dammsuga.
Sköt om er!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.