Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon onsdag

2011-03-09 08:48 #0 av: MonicaLagerquist

Började dagen med en rivstart vid femtiden .
Men nu hoppas jag att det ska lugna ner sig.
Idag blir det en tur in till veterinärn för besiktning och vaccinering.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-09 10:43 #1 av: Leffe

I dag funderar jag på om jag ska ta mig ut i elrullen och fota lite vårtecken. Det känns härligt i luften. Katterna sitter på balkongen ochderas nosar arbetar för fullt.

Sköt om er

Anmäl
2011-03-09 10:49 #2 av: Eine

God morgon.Undrar om detta inlägget kommer att synas då? Jag har svarat i flera trådar men det syns inte..suck..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-09 11:10 #3 av: nakenkatt

Ska jobba kväll.Det är kaos på jobbet igen.Nya gruppledaren har tagits ur tjänst tv och det ska hållas enskilda samtal imorgon hela dagen.Satt på facket i tre timmar igår kväll.Vad som ska göras vet ingen,men en utredning ska till.Vi vet ej om vi blir helt splittrade eller om de har ngt annat förslag,det har nu varit oro där i tre år och det tar på energin,känner mig ledsen och sliten.jag trivs med våra brukare och vet att jag gör ett bra jobb men ändå ska det vara så här.Snart ger man upp.Ska ha samtal kl nio imorgon men jag ska ta med mig en dam från facket som lyssnar för ingen av cheferna står för det dom säger.Här lyser solen och allt kunde vara bra när vi går mot vår.men jag hoppas allt detta snart tar slut eller att det blir en ändring någonstans,men nu ser det mörkt ut.

Anmäl
2011-03-09 11:47 #4 av: Xenomorphs

Här snöar det sidledes och blåser en sisådär 13 sekundmeter. Inget roligt alls med andra ord. Måste ta mig iväg till en konferens i eftermiddag....det är ju liksom jag som är en av föredragshållarna så det är inget jag kan skippa Skrattande.

Anmäl
2011-03-09 12:13 #5 av: MonicaLagerquist

#3
KRAM!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-09 12:33 #6 av: Ahradia

#2 Jag ser dig ialla fall Eine :)

#3 Usch, det tär så fruktansvärt när det är så på en arbetsplats. Jättebra att du har med dig ett par extra öron från facket. Massor av styrkekramar till dig.

Idag ska det städas så att jag med gott samvete kan stöka ner imorgon när jag kommer tillbaka från IKEA hehe.

Ha en fin dag alla!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.