Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 5 mars

2011-03-05 05:47 #0 av: EvaG

God morgon i nya iFokus. Det är lördagmorgon och lite kallare. Den sköna sängen väntar på mig, men först en kopp te och en liten smörgås.

Hoppas ni alla får en trevlig lördag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-03-05 07:52 #1 av: Heaven1

Här är kanske våren på ingång. Kikade på termometern kl 07.30 och den visar på 5 plus.. Ska fixa lite köttfärs till Lillcazzie nu och rensa kattlådor. Ha en bra dag alla..

Anmäl
2011-03-05 08:16 #2 av: lockar

God morgon. Solen skiner och fåglarna kvittrar.

Får se om jag orkar göra något idag. Var sjuk igår. En hemsk hosta och feber.  Hostar fortfarande.

Anmäl
2011-03-05 08:48 #3 av: MonicaLagerquist

God Morgon
Efter en natt med en massa konstiga drömmar ska jag nu ta tag i den här dagen.
Drömde att Colinas kattungar kom.Det var en blåpadda med vitt på 360 grsam en svart vit kille på 11 gram och en normalstor kattunge.Alla var rakhåriga.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.