Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Fodervärd finnes/sökes

Jango söker fodervärd!

2008-08-25 22:54 #0 av: mumsikoff

Nu när alla papper är påskrivna och allt är klart så är et dags för mig att börja leta fodervärd till lilla Jango. Jango är en blåpoint och vit grabb som just nu bor med mamma och syskon i Belgien. Där växer han upp i ett hem med många andra djur och är hundvan. När Jango är runt 8 månader (i januari 2009) kommer jag åka och hämta hem grabben och han kommer då behöva flytta till en bra, kärleksfull och djurälskande fodervärd. Mina krav på dig som fodervärd är att du ska inte ha några andra fertila katter i hemmet, vara beredd att stå ut med en fertil hane en  period (om Jango kommer vara jobbig kommer han kastreras redan sommmaren 2009) samt bo i eller i närheten av Stockholm (Om ni bor utanför Stockholm Stad måste fodervärden stå för transporter till och från Stockholm vid parning etc.). Jango kommer övergå i fodervärdens ägo endast som kastrat.

Tror du att du har rätt hem för grabben? Tveka inte att höra av dig till oss för mer info om Jango och om våra villkor för fodervärdskap.

Anmäl
2008-08-25 22:55 #1 av: mumsikoff

En till bild

Anmäl
2008-08-25 22:55 #2 av: mumsikoff

Och en sista bild

Anmäl
2008-08-25 23:01 #3 av: majsan

Lycka till att hitta hem till gosgrabben.. Men det borde gå fort så fin som han är..Skrattande

Anmäl
2008-08-25 23:33 #4 av: Eine

Om det ändå vore enbart utseendet som lockar fodervärdar, men det är tyvärr inte så.Om så vore fallet så hade både han och min Macka en bra familj att komma till.Lycka till Polina, det önskar jag dig av hela mitt hjärta!Du har alltid goa pojkar!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2008-08-26 23:31 #5 av: LinusCRX

Fresterska !!! Skrattande Tyvärr är det fullt här i hemmet.... Hoppas du hittar en fantastisk fodervärd och hem till sötnosen. Jisses så söt, så söt...Kyss

Anmäl
2008-08-27 12:51 #6 av: mumsikoff

Tack alla! Ja, om det vore så väl att fodervärdar växte på träd och att dem valde katt endast på utseende :) Men jag hoppas att vi hittar en passande familj till grabben nångång snart.

Grabbens uppföderska hälsar att han är en riktig buspojke som leker konstant och tar bara paus då han vill gosa. Han är en riktig spinnmaskin och spinner även då han jagar vippor :) Hoppas kunna uppdatera med nya bilder nästa vecka.

Anmäl
2011-01-23 17:25 #7 av: EsterOchSiri

Jättesöt, verkligen! Kanske vill ha honom Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.