Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Fodervärd finnes/sökes

Foderkatt sökes!

2011-01-23 17:24 #0 av: EsterOchSiri

Hej, jag söker en fodervärdskatt helst nära Kalmar. Det ska helst vara en hona fast det är okej med en hane också. Vi har redan en hona på åtta år så helst en kattunge men det går bra med en lite större också, fast DOCK ingen katt över 7 år.

Mvh/ Momo

Anmäl
2011-01-23 17:44 #1 av: Eine

Har du någon erfarenhet av uppfödning,dvs dräktighet ,förlossning och kattungeskötsel? En hona ska ju ha ett antal kullar innan den blir fodervärdens helt och hållet.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.