Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 16 januari

2011-01-16 08:38 #0 av: EvaG

En natt har blivit dag. Nu är det söndag och jag går mot två dygns ledighet. Funderar på att gå på bio och se en film i kväll.

Ha nu en bra dag allihopa.

 

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-01-16 10:17 #1 av: MonicaLagerquist

Fortsätter väl i den här tråden och hoppas att någon behörig kan ändra datumet i den.

Har just sopat upp 10 liter papperspellets från golvet.Den nyöpnade påsen hade trillat eller fått hjälp att trilla.Tur att det inte var sandpåsen för det är värre att få upp från golvet.

Här regnar det så någon promenad känns det inte alls läge för.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-01-16 10:57 #2 av: lockar

Här regnar det också.

Ska inte göra något speciellt idag. Bara det tråkiga och vika tvätt.

Ha en bra dag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.