Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Hälsovård,skötsel,omvårdnad

Skivade kattklor!

2011-01-21 20:31 #0 av: dragonstar

Min lilal frökens klor skivar sig och när jag klipper dom liksom mosas dom av mer en klipps av. Det värkar inte var någo hon har problem med och det värkar inte göra ont.
Men finns det nogto jag bör och kan göra åt det?

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2011-01-21 23:52 #1 av: KatternasMatte

Du kanske skulle prova att köpa en annan kloklippare. En del kloklippare är mindre bra och mosar mer än de klipper. Sen tycker jag att det är individuellt, en del katter har mer skiviga klor än andra, inte så mycket att göra. Du skulle ju kunna prova med ett kosttillskott av biotin som behövs för att det sta bli starka klor. Finns lite olika märken, Aptus tycker jag är bra.

Anmäl
2011-01-22 00:12 #2 av: dragonstar

Jag ska tästa med min andra. har en som min syster lånar till sina fågarl och en som jag har till katterna.
Tavk för tippset.

 

Allmät tro jag itne att det är lotånge nså mycket eftersom att dom liksom flaganr ananrs också.

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2011-01-22 00:35 #3 av: Eine

Du menar inte *skalen* som alltid faller?Dem kan man hitta lite här och där,och det är normalt.Jag använder en vanlig nagelklippare oftast.Fungerar perfekt.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-01-22 02:08 #4 av: dragonstar

J det är kanske saklen =) Det skulle förara e ndel i så fall.

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.