Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon 19/1

2011-01-19 10:16 #0 av: MonicaLagerquist

God morgon

Har börjat dagen med att städa i datarummet så att småkatterna kan vara där inne.Det samlas en massa saker som inte ska vara här inne som jag inte vill att katterna ska få skäll för att de sabbar. I övrigt är det en sväng till Uppsala som gäller och sen måste jag beställa hem kattsand.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-01-19 10:48 #1 av: noir

Lämnna min sjuka sambo hemma, känns bra att han är hemma och är sjuk så zaffie får lite sällkap, får så dåligt samvete av att lämnna henne ca 9-10h själv på en dag, även om det bara är max en dag i veckan och inte varje vecka....

Idag ordnar jag med papper och annat. Ska ge mig in i CSN jungelen då jag börjar studer i februari.

Annars så passar ajg på att hälsa på mamma, pappa och bondlurkarna när jag ändå är i västerås med ärenden :)

Anmäl
2011-01-19 14:17 #2 av: nakenkatt

Sista arbetsdagen före resan.Det ska bli så skönt att slippa höra allt tugg från jobbet,skitsnack rutinändringar och tjafs.Nova var på sjukhuset i Måndags och läkaren var nöjd att värdet hade ökat lite grann trots att hon ej hade fått blodkroppar.Så nu ska hon ner idag här på eftermiddagen får vi se.Ska packa till de två katterna som också ska åka bort,de blir hämtade imorgon.Min kompis hade de här två när vi var till Tunisien i somras och det funkade toppen.Men jag har för varnat att en av dem är superjobbig,han är vit och naken.men det gör inget säger Marika han är ju så söt.Jo det är han men det är en kille som kan hitta på saker,hans lilla vita huvud är precis överallt.men man smälter totalt för hans blå ögon och skrynkliga uppsyn.metallica däremot är en snäll och lugn tjej gör inget större väsen av sig så det kommer säkert att bli bra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.