Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon 24/1

2011-01-24 09:40 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon Måndag.
Idag måste vi in till civilisationen och bukra.Soprent i kylen .Det finns inte ens mjölk till morgongröten.

Om elva månader är det jul!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-01-24 10:12 #1 av: Xenomorphs

TS - Hehehehe - tja 11 månader är inte så länge - det torde gå ganska fort. God Jul Skrattande.

Anmäl
2011-01-24 11:57 #2 av: noir

Jag känner mig glad, haft lite pyssliga dagar. Blandannat så har ansökt om CSN, tackat jag till 3 Kurser inom omvårdnand på distans.
Så det ska bli spännande och se hur det går. Rullar de på så kommer jag forsätta med hela omvårdnands paketet :D

Sen igår beställde jag och min sambo hem ett katträd och en ny kattvippa! Zaffies kattvippa har vara toppen kvar då pinnen är av! och toppens fjädrar är iprincip borta, man ser lite färgglada saker i toppen men inte mer... Så nu hoppas jag Zaffie blir glad!

Nästa steg blir börja plugga, hitta en vän till zaffie och göra balkongen kattsäker! :D

Anmäl
2011-01-24 12:33 #3 av: Salmissra

Här hemma försöker jag sortera tvätt... Jag får hjälp av lilleman..Han är en sån marodöööööör! Hittade en strimlad leksaksmus förut. Junos favorit! Inte lätt att vara storasyster alltid.. haha..

Insåg just att jag har vaccineringstid för Juno imorgon men då ska jag på en föreläsning om hudproblem på västra djursjukhuset... Tror Juno får vänta med sin spruta tills nästa vecka för föreläsningen vill jag inte missa... Man kanske kan få några nya uppslag till att leta reda på hennes lilla hudproblem kan bero på.

Ha en bra dag allihopa!

 

 

Anmäl
2011-01-24 12:40 #4 av: Eine

God morgon. Jul ja.Lika bra att börja köpa en julklapp i månaden då,så är det klart till jul!

#3 javisst,glömde att jag ska öppna en tråd/alt skriva artikel om hudproblem/klåda hos CRX! Du vill väl vara med i en diskussion?Vet att du har så tråkiga upplevelser i ämnet.Jag är dessutom rätt övertygad om att det har samma ursprung.Återkommer om det.

 

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-01-24 17:53 #5 av: MyTwiggs

God kväll!

Idag har det varit jobb. På kattfronten är det lugnt. Har tagit nya bilder på Sue, en av våra fröknar från USA Kyss

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.