Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon 26/1

2011-01-26 09:45 #0 av: MonicaLagerquist

Ont i ryggen och ser sämre än vanligt men det onda i ryggen beror säkert på att jag ser dåligt och därför sitter sämre vid datorn och symaskinen.

Hoppas att ni får en bra dag själv känner jag inte alls för att gå ut idag.Minus 9 grader BURR! Vill ha vår och sol nu.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-01-26 10:12 #1 av: lockar

Semester idag. Här har vi bara minus sju grader. Längtar också efter vår och sol.

Dags för att bada Solomon inför utställningen i helgen.

Anmäl
2011-01-26 11:40 #2 av: Leffe

#0 Krya på dig. Här hemma är det lugnt. Rexarna sover under täcket. De andra ligger ovanpå täcket. Själv ska jag kanske sätta mig och titta på en DVD-film.

Sköt om er

Anmäl
2011-01-26 12:28 #3 av: Trollhassel

God morgon! Vackert väder. Jag är dessvärre sjuk igen. 6:e gången jag är sjuk på 5 månader, gått ner i vikt trots ihärdigt ätande och känner mig inte alls pigg. Dax att uppsöka vårdcentralen. Har tid 13.30 men är lite rorlig för att gå dit faktiskt. Obestämd

Ha en bra dag!

#0 Krya på dig!

Anmäl
2011-01-26 12:29 #4 av: EvaG

#0 och 3. Krya på er.

Jag ska ut på promenad. Sedan blir det en matbit. I kväll väntar arbetet igen.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-01-26 14:06 #5 av: Eine

God dag på er alla.I Sundsvall var det -15 på morgonen/fm.

Något mör och blåslagen efter gårdagens olyckshändelse tar jag det väldigt lugnt,ingen storstädningar eller så.Sköt om er.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-01-26 14:32 #6 av: MonicaLagerquist

Nu har vi  varit ute på en solig men kall promenad.Någon klok och snäll plogare har plogat "järnvägen" så att man kan gå där även på vintern.Jätteskönt så att man slipper gå en bit och sen vända och gå tillbaka nu kan man går runt och komma hem från andra hållet.

Innan vi gick ut så storstädade jag badrumet för andra gången efter det att Colinas pojkvän bott där.Det luktar hankattskiss när man badar.Nu har jag skurat bakom och under badkarer först med såpa och sen med sprit.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl