Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon den 31 januari

2011-01-31 08:57 #0 av: nakenkatt

Nu är allt som vanligt igen.Alla katter samlade alla anhöriga har nog ringt,och ikväll väntar jobbet.tar et tag att hämta sig och ställa om sig.Gladast är nog vår gamla kille tango som stått och ylat i fönstret under veckan efter husses bil som brukar komma hem.Ha en bra Måndag allihopa.

Anmäl
2011-01-31 10:06 #1 av: Xenomorphs

Vättens småknytt börjar att se värden omkring sig. Deras babyblå ögon skymtar i de små springorna och det har börjat kravlas nått väldigt inne i bolådan. De växer så fort att man nästan kan se det.

Anmäl
2011-01-31 10:13 #2 av: nakenkatt

Visst är det väl för härligt att få följa de små liven.

Anmäl
2011-01-31 10:18 #3 av: Avots

God morgon!

Snart dags för frukost, dennna den sista av mina 5 lediga dagar, det är lätt att falla in i mönstret..... men i morgon ksall jag jobba igen.

Alla andra i huset sover, katterna i hundkorgen och hunden i fåtöljen.

 

Ha en bra dag!

Anmäl
2011-01-31 10:36 #4 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Vi är på språng in till stan.Ska hjälpa  svärsonen med att hämta ett vitrinskåp och sen ska vi handla kattsand åt Uppsala katterna.På hemvägen står det matinköp på kommihåglistan.Väl hemma så ska jag fixa en smörgåstårta yngste sonen som fyller 22 imorgon.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-01-31 11:41 #5 av: Mona22

haha, förstår inte hur kattungar kan ha sådan energi. Har legat och lekt med traxxas sedan tidigt i morse och hon blir aldrig trött. Tänk om man hade hennes energiSkrattande

Idag blir en ren vilodag. Hoppas på att kunna åka till flygklubben ikväll, känns som det var för länge sedan man var där.

Ha en bra dag allihopa.

Anmäl
2011-01-31 17:35 #6 av: MonicaLagerquist

Idag när jag var på Granngården med svärsonen för att han skulle köpa kattmat så frågade jag killen som sålde om de märkt av någon ökning på försäljningen nu när ICAs mat blivit sämre och matbutikernas sortiment på Mjau minskat.Då lyste han upp och sa.Ja då försår jag.Numera går det tre pallar burkar / vecka mot tidigare knappt en pall.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-01-31 19:02 #7 av: Eine

#6 Åh vad jag önskar att jag hade hittat dit,det ligger knasigt till.Bara du Monica som hittarFlört.jag kanske får hänga på er nästa gång?

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-01-31 20:17 #8 av: MonicaLagerquist

#7Vi får väl hämta upp dig/handla åt dig nästa gång vi far dit

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-01-31 22:00 #9 av: Gittan

Nu har man två magsjuka gubbar att ta hand om. Tänk vad de kan vara gnälliga och jobbiga.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.