Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Tisdag 2011 02 15

2011-02-15 09:51 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Minus 20 grader och snöfall.

Sitter och väntar på att sotaren .Sen ska det eldas och sys.Grannen kommer väl över och hämtar hem sin dörrnyckel,hennes man lämnade den här igår men tydligen så kom han hem innan henne så hon behövde inte sin nyckel så den ligger kvar här.

Ha en bra dag och på med mössan om ni ska ut.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-02-15 11:38 #1 av: Leffe

Idag ska jag till biblioteket och lämna igen lånade böcker. Annars händer inget speciellt.

Sköt om er

Anmäl
2011-02-15 11:52 #2 av: nakenkatt

Väntar få besked om novas prover,hon är ej ok.Fick åka in i fredags med henne då febern steg till 40,7 på natten.igår var alla värden noll,så hon fick två injektioner med vita blodkroppar och en ny tid tills idag.Hon mår hemskt illa av injektionerna och kräks och får ej i sig mycket mat,pernilla själv ligger i hög feber,så det är hennes man som får åka in idag.Jag är så glad att hon har en så rar man,denna kille är helt underbar,alltid så glad och positiv när det ser som jäkligast ut.Här har vi också 20 minus.Min yngsta dotter är ledig så jag behöver ej ha hunden.Han ville ej gå ut och kissa i går kväll han frös stackarn trots sitt vintertäcke.

Anmäl
2011-02-15 11:58 #3 av: AlexH

Härligt väder!! Idag är det "bara" -10 grader i stockholm och jag klarar mig med långkallingar och jeans.. igår såg man ut som michelin gubben då man även hade täckbyxor på sig, att vädret kan svänga så!!

Jobb på kontoret hela dagen!

Anmäl
2011-02-15 12:01 #4 av: MonicaLagerquist

#2

Här håller vi alla tummar vi kan för Nova.Tänker på er KRAM

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-02-15 12:55 #5 av: MonicaLagerquist

Mat i magen och sitter och väntar på kaffet.Latmasken säger sitt vid datorn och slöa mitt bättre jag säger att jag ska gå ut och sy.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-02-15 13:06 #6 av: Eine

God dag alla.

#2 vi hoppas att det blir bra.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-02-15 13:33 #7 av: nakenkatt

pratat just med mågen i telefon,de skulle nu få åka hem efter 4 tim.väntan,värdena hade gått upp lite grann men nu ska de se om blodkropparna över lever till torsdag och nya prover.Nu börjar de bli välkända på usö har varit där 2 ggr per vecka sedan den 24 nov.men om det bara kunde bli bra ngn gång.Ska åka och hälsa på hos dem på söndag när pernilla orkar och nova förhoppningsvis är lite piggare.

Anmäl
2011-02-15 16:02 #8 av: MonicaLagerquist

#7 Bra att de får komma hem en sväng.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.