Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Ett gott skratt förlänger livet

Kostomläggning

2011-02-17 12:46 #0 av: MonicaLagerquist

Nu har jag sedan i julas lagt om min kost. Jag har t.ex. lagt bearnaisesåsen till höger istället för till vänster om pommesfrittsen - jag har lagt min dagliga bakelse både överst, nederst, till höger och till vänster på tallriken, istället för i mitten. Inte ett gram har jag gått ner. Tror inte ALLS på kostomläggning!!!!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-02-17 14:54 #1 av: AlexH

Tungan ute

Anmäl
2011-02-17 16:26 #2 av: Eine

Åh har du åkt dit på det? Samma här?Börja med efterätten hjälper inte hellerFörvånadFlört

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-02-17 19:09 #3 av: lockar

Ja, visst är det konstigt, fast man gör som säger. Lägger om kosten. Hjälper inte ett dugg.Skrattande

Anmäl
2011-02-17 20:43 #4 av: LinusCRX

Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.