Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Ett gott skratt förlänger livet

Dagens fräckis

2011-02-28 22:27 #0 av: MonicaLagerquist

På morgonen vid frukostbordet efter en het natt tittade kvinnan ömt på sin make med lidelse och sa : -Vet du, det bränner lika mycket i bröstvårtorna på mej när jag ser dej nu, som för 30 år sedan! - Inte så konstigt, svarade mannen, den ena hänger i teet och den andra ligger i gröten!!!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-02-28 23:01 #1 av: Ulricah

haha Skrattande

Anmäl
2011-02-28 23:29 #2 av: Eine

hu vilken okänslig typ...Obestämdhan kunde ju varit romantiskFlört

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-01 07:40 #3 av: EvaG

Cool

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-03-01 11:15 #4 av: nakenkatt

HA HA DEN VAR BRA.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.