Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Onsdag 2/3

2011-03-02 10:15 #0 av: MonicaLagerquist

Äntligen har den dagen kommit då fortsättningen på G 3 kör igång.

I övrigt så ska det sys en massa idag innan vi har samling vid datorn ikväll.

Solen skiner som om den har betalt för det.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-02 11:52 #1 av: Leffe

Lugnt här. Tänkte se skid-VM. Det är allt som är planerat.

Sköt om er

Anmäl
2011-03-02 11:58 #2 av: Eine

God förmiddag.Strålande väder och vårkänslor på vägKyss! Väntar på att en av mina foderkatter ska bärja löpa och komma och träffa en fin pojke.men sådana gånger får man verkligen vänta.Annat när p-pillren är slut,hannen upptagen eller det är idel inställda tåg..Då sätter minsann alla i gång. Men skam den som ger upp efter bara 2 månaders väntan ,även om det går mot ljusare tider och förmodade löptiderObestämd!

Sköt om er!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-02 13:43 #3 av: nakenkatt

Ja det där känner jag väl igen så är det.Här skiner också solen från en klarblå himmel,ska gå fram till närbutiken för lite shopping.

Anmäl
2011-03-02 13:53 #4 av: noir

Förbereder mig till ett prov om 1v på 200sidor... allt plugg gör att man blir lite off från cornish i fokus.

Men här hemma rullar det på, jag pluggar och zaffie gör allt för att stjäla bokens ummärksamhet! dvs ligga i den, gosa med den eller vända blad.

Letar efter en kompis till henne gör vi också, så håller utkik efter bebbar som ska falla både mig och smabon i smaken.

Letar även praktik på ett äldreboende i E-tuna som ska ligga centralt och nära då zaffie kommer få vara själv om dagarna, så har jag tänkt att gå hem på lunchen och äta hemma och samt gosa med Zaffie.

Hoppas ni andra har sol och glada miner! Glad

Anmäl
2011-03-02 14:19 #5 av: nakenkatt

Ja det finns nog lite bebbar nu lite varstans.Vad vill du ha en kille eller tjej,eller någon favoritfärg?själv älskar jag ju allt i rött.Så nu har jag parat min hona med en herre i rött och vitt.nästa vecka bär det upp till Nora igen och min skrynkeltjej hon är då sex veckor,då ska det fotas.Hon är alldeles svart och alldeles underbar.Vi ska då få välja ett namn,jag kan knappt bärga mig.

Anmäl
2011-03-02 15:04 #6 av: Eine

#5 Din hona är padda så kan ju få både röda honor och röda hanar,bland annat.

(Själv är jag inte så glad i rött längre.Röda honor t ex får ju bara röda och creme hannar så det tycker jag är för trist.Har paddor själv så oavsett vad jag parar med kan jag iaf få röda hannar i alla kullar,det räcker för mig.)

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-02 15:10 #7 av: noir

# 5 hihi jo jag kikar runt på rexringen och sen om jag hittar nått här i forumet. Egentligen är det min sambo som har mest att säga till om. Men båda har kommit fram till att vi helst vill ha en hona.
Sen så har min sambo nått emot röda katter, så hel röd funkar inte.
tror det är för att hans mamma hade två röda katter som var väldigt konstiga så efter de så tycker han inte om dom :P
Han har pratat om helsvart men har även tyckt att en hane som var vit med svarta fläckar hit och dit var söt. så jag tror inte färgen spelar någonroll så länge de inte är en padda som är flammig eller hel röd.

Jag är väldigt mycket för ögon.. skulle gärna ha en kisse med ögon åt det gröna hållet, men har ingen koll på vilka som får vilken ögonfärg + att man sällan vet ögonfärg förens dom är stora :p

så jag tror att när vi hittar the one så spelar ingen färg eller form någon roll :)

Min sambo tyckte t.e.x att cornishar såg ut som aliens och ville verkligen inte ha en. efter att han klappa zaffie första gången var han såld och har sen dess pratat om att skaffa kattunge :P

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.