Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

3 mars

2011-03-03 09:32 #0 av: Gittan

Hoppas det blir lika fint väder idag som igår, men det är väl att hoppas för mycket. Katterna njöt lika mycket av solen som jag. Önskar er alla en trevlig dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-03-03 09:52 #1 av: nakenkatt

God morgon på er! idag är det torsdag och ytteligare en vecka har snart gått.På fm blir det fika hos frida,och sedan ska jag och flickorna åka till lithells och handla,vi har ju en stor förmån här i kumla att kunna besöka lithells fabrikförsäljning.Och det är jättebilligt,man får massor av mat för pengarna.På tordagarna finns kotlettrader stekar och rostbiff kanonbilligt.Kumla korven måste man ju också köpa,den hör liksom till.Ska ni åt det här håller rek. jag att ni stannar till i sköllersta det är öppet varje vardag mellan 7och 4.

Anmäl
2011-03-03 12:49 #2 av: Eine

God morgon!

#1 men så bra! Tänk att kunna köpa prisvärd mat till både sig och katterna!(jag vet då absolut inte var Sköllersta ligger..Obestämd)

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-03 13:08 #3 av: Leffe

#1 Lithells har ju god falu- och varmkorv. Det är det märke jag köper i affären.

Solen har kommit och dropparna från taket slår mot blkongräcket. Vilket härligt ljud.

Sköt om er

Anmäl
2011-03-03 16:45 #4 av: nakenkatt

Det ligger efter vägen om man kommer katrineholmshållet och åker mot örebro.ca två mil från örebro och 1 mil från kumla.

Anmäl
2011-03-03 17:16 #5 av: Eine

#4 tack.Ska komma ihåg det när jag kommer mot Örebro.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.