Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

4/3 FREDAG!

2011-03-04 09:26 #0 av: MonicaLagerquist

GOD MORGON!

Då var det fredag igen!

Solen skiner och det finns väl salltod något att sysselsätta sig medans man väntar.

Ha en bra dag och stressa inte för mycket.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-04 11:07 #1 av: nakenkatt

hej hej allihop.Nu går jag mot en ledig helg och det ska bli skönt.Blir nog lite handling på em.Sedan en lugn fredagkväll framför tv.Man kan säga att det blir lugnet före stormen,imorgon bitti kommer två fyraåriga pojkar Lukas och Vilgot hit och jag ska vara barnvakt hela dagen det är två riktiga buskillar men de är goa.

Anmäl
2011-03-04 12:15 #2 av: Eine

God morgon alla.Snart(idag?) läggs I Fokus ihop,inför den nya sidan,så det blir tomt att inte kunna gå in här närhelst man har lust.Hoppas det går fort med nya sidan,kanske blir klar redan i helgen.Annars är det lite rosetter ,kattskötsel och diskObestämdkanske

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-04 12:23 #3 av: nakenkatt

är det någon typ av utställningsrosetter du gör? ser de ut som dom i sådana där vackra färger? jag älskar att få rosett när jag ställer ut,det är så kul att sätta upp dem i katternas rum när jag kommer hem från en utställning.

Anmäl
2011-03-04 13:19 #4 av: EvaG

Ser med spänning fram mot nya iFokus

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-03-05 13:31 #5 av: Eine

#3 Ja det är det

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.