Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Matildas första långresa

2014-10-20 17:34 #0 av: nakenkatt

Våran kisse har varit ute i stora världen!!

Matilda har hunnit blivit sex månader gammal. En mysig och trevlig ung lady. Den 12 oktober var det dags för hennes första långa bilresa, bo i husvagn och bli utställd för allra första gången. Med oss var ju också kattkompisen Jaffa, skönt med sällskap på första utflykten. De båda damerna fann sig snart till rätta. Det var också premiärturen med våran splittans nya vagn , så den här turen till Nyköping var ju mycket efterlängtad. Vi checkade in på morgonen och allt gick bara bra. Matilda hade fått Glenn Sjöbom som domare , och Jaffa Jörgen Binning. Matilda var jätteduktig hela dagen och fick lovord och beröm av Glenn. Dagen slutade med en EX 1 rosett till Matilda , den allra första. Nästa gång kommer Matilda ställas ut på Nerikes KM i November. Skönt att hennes utställningsdebut funkade så bra!!

Anmäl
2014-10-21 09:02 #1 av: Zelda12

Vad roligt att det gick så bra på första resan och utställningen! Mysigt att bo i husvagn med missarna:)
Grattis!

Anmäl
2014-10-21 17:25 #2 av: Eine

Grattis till Lillstumpan! 

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.