Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Flyttkatter

2013-11-24 20:26 #0 av: MrsCecilia

Det finns ju flyttfåglar, som flyr vintern men i vårt hus har vi flyttkatter. Man vet att höst och vinter är här, när alla katter emigrerar till badrummet.

Badrummet är det enda i hela huset som har golvvärme och dit flyttar katterna när det börjar bli kallt. 

Robban ligger mestadels i sin lilla bädd, under ett täcke eller i knät hos husse eller matte även om badrummet är populärt. Han stoppar aldrig nosen utanför dörren och går helt i ide tills våren kommer.

Greta vår skogis däremot lever upp på vintern och sitter ute på altanen i ur och skur, även i -25 grader. I badrummet befinner hon sig endast i syfte att vara nära de andra.

Stiina vår lilla pensionär är nog den som bryr sig minst om väder och vind, hon uppskattar däremot inte trängseln i badrummet och att alla tar hennes lilla bädd. 

Vi människor kliver ur duschen med livet som insats när man ska skutta över alla katterna. Alltid är det nån i badrummet som ska trängas med oss människor och de är väldigt engagerade i var vattnet tar vägen när man spolar. En dag så ska det mysteriet lösas hälsar Robban. 

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2013-11-24 20:32 #1 av: MrsCecilia

Här är även den populära bädden (som egentligen var till för Stiina som börjar bli lite till åren och trivs i badrummet)

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2013-11-24 22:04 #2 av: Leffe

Katter är underbart och vad bra du skriver

Anmäl
2013-11-25 07:59 #3 av: Kjelle

Fantastiska individer.


Anmäl
2013-11-25 08:26 #4 av: Gittan

Vad härliga de verkar vara. Alla egna personligheter tydligen.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2013-11-25 09:18 #5 av: nakenkatt

ja nog är de olika personligheter allt,precis som vi.Jättefint skriver du om dem också.

Anmäl
2013-11-25 21:33 #6 av: Eine

Jag bara älskar dina texter och berättelser .KramGlad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl