Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Sessan och Tjorven

2013-11-13 00:17 #0 av: Leffe

"Sessan" och "Tjorven" myser tätt intill. Tjorven har verkligen tagit sig an Sessan.

Sessan och Tjorven

Han skyddar henne och ser till att hon har tvättat sig bakom öronen. Den enda gången som han säger ifrån till henne, är när hon löper. Hon blir SÅ kelsjuk mot allt och alla då. Speciellt mot Tjorven och Prins, så jag förstår honom. Tjorven har sin speciellt plats under täcket närmast matte om kvällarna. Sessan är den enda katt hittills, som han har tolererat att hon kryper ner bredvid honom. Sessan har något speciellt förhållande till mina övriga katter. Hon accepteras av samtliga. De kan ofta ligga i en myshög alla fyrara. De andra katterna har sina "favoriter" som de sover intill...men samtliga går med på att Sessan kommer dit...i alla fall för det mestaGlad.

Artikeln skriven av Dragonrebell

Anmäl
2013-11-13 14:50 #1 av: Leffe

Tycker bilden är så fin, rogivande och en känsla av vänskap

Anmäl
2013-11-13 16:08 #2 av: nakenkatt

ja der har du rätt i .Det ser så harmoniskt ut.

Anmäl
2013-11-13 16:57 #3 av: Eine

Vi ÄR kompisar.. Hjärta

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-11-14 15:05 #4 av: Vixxen

De är ju så söta tillsammans! Äkta kärlek! Pussmun Kär 

                                                                                               

Anmäl
2013-11-14 16:42 #5 av: Dragonrebell

Tack för fina ord:-). Ja, de är verkligen kompisar. Hoppas att de alltid kommer att vara det. Sessan går honom på nerverna nu när hon löper, men annars är det inga problem...så länge inte Tjorven har varit sövd eller fått lugnande. Då blir Sessan rädd för honom och väldigt misstänksam mot honom under ca 24-36 timmar. Så var det i alla fall tidigare i år, då Tjorven hade blivit sövd.


Bjuder på en bonusbild:-).

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.