Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Jaffas långa lördag

2013-10-15 17:26 #0 av: nakenkatt

KM i Örebro den 12 oktober

Jaffa

Jaffa var med på sitt första KM Brunnsparken i Örebro.Det var ca 80 katter med i år,alltså lite fler än vi brukar vara pga att vi var i en större lokal i år. Förutom de vanliga klasserna hade de även charmigaste katten och den bäst preparerade missen.

Helene Lis hade våra kategori tre katter. Vi hade en katt med från vår uppfödning Hub cats William, som ägs av Daniel och Christine i Örebro. William eller Cooper som han numera kallas vart Nominerad. En vit och blå herre. Våran Joyce en sphynx vart också Nom liksom våran lilla Jaffa.

När det så småningom drog ihop sig till panel vart vår tös bästa kategori tre katt. Helene lis sa att det var en av den vackraste cornishrex ungar hon sett. Det var ju givetvis jättekul att få höra. Och säkert också för Jaffas uppfödare Birgitta Ekberg.

Katterna skötte sig alldeles utmärkt hela dagen, men tyckte alldeles säkert det var skönt att få komma hem igen. Jaffa var hungrig och lät sig väl smaka av den goda maten som hon vann. Men borta bra men hemma bäst tror jag hon tänkte!!!!

Jaffa


Anmäl
2013-10-21 18:25 #1 av: Leffe

Skoj att det gick så bra

Anmäl
2013-10-21 19:05 #2 av: lockar

Grattis än en gång. Man blir stolt som uppfödare när dom säger så där. Jag blev väldigt nöjd med den här kullen. Har anmält hennes syster till Birka båda dagarna.


Anmäl
2013-10-21 19:29 #3 av: nakenkatt

då håller vi tummarna för syrran.Vi kommer till Örebro i februari.Kommer ni dit??

Anmäl
2013-10-21 21:42 #4 av: lockar

Jag kommer nog dit. Passar ju bra när min mamma bor där.


Anmäl
2013-10-25 02:34 #5 av: UllaNo

Vad duktig hon var och jag förstår det gick bra.

Anmäl
2013-10-26 00:56 #6 av: Gittan

Det verkar vara en underbar katt.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.