Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Minst är störst

2013-09-15 23:51 #0 av: Leffe

Visst ser man liten ut mot dessa stora katter man ligger på, men det är varmt och skönt.

Sessan

De är mycket större, men de ligger alltid stilla och är varmt och gott att ligga hos dem. Fast inför nätterna tar husse bort dem. Mina värmekatter. Men å andra sidan så brukar husse lägga sig då och så kommer Pysen (Vågens Bond) och då är det bara att kura ihop sig och det är också varmt och skönt. Det är tryggt också med dessa två gamlingar. De har ju alltid funnits där. Jo jag som vill ha värmen heter Sessan eller Skvadronens Faye Dunaway.

Anmäl
2013-09-16 14:35 #1 av: Gittan

Jag tycker den lilla ovanpå är sötast.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2013-09-16 17:59 #2 av: nakenkatt

ja absolut sötaste tjejen.

Anmäl
2013-09-17 11:55 #3 av: Eine


Hon är jättefin!Hjärta

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-09-17 12:25 #4 av: Bettan

Vad fin hon ser ut och vad pälsen verkar fin.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.