Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Kåserier mm

Eddie är råttvakt

2013-07-07 16:24 #0 av: nakenkatt

Jag heter Eddie, ni har säkert hört talas om mig förut. Jag är en vit sphynx på hela 6kg, och ganska så jobbig tycker min matte och husse ibland. Och dom har nog rätt, jag är full av bus och upptåg. Jag bor tillsammans med en massa lockiga katter, som ej gillar mig så värst, men det är ju ömsesidigt jag gillar inte dom heller.

Jag hade hört min matte prata i telefonen Det var något som skulle göras vecka 28 på hennes semester. men jag blev ej klok på vad det gällde. Hon sa att något skulle gå bra då. jag blev ju väldigt nyfiken förstås för det är vi sphynxar. 

En kväll kom det en massa folk både stora och små och ringde på vår dörr. De bar en kartong väldigt försiktigt. Min matte tog emot kartongen och ställde den på vårt köksbord. När hon öppnade locket pratade hon med den där larviga rösten oooooo så söt man kan va. Min matte hade lyft upp en råtta med lång rosa svans. Ja ha tänkte jag kan det vara så att den ska bo här vecka 28. Ja så måste det nog va tänkte jag som är en väldigt klok sphynx. Jag ville ju ej visa mig oartig på något vis så jag hälsade råttan välkommen hit.

Innan allt folk hade åkt passade jag på att provligga den där kartongen. Jag fick ner alla mina 6 kg och kröp förnöjt ihop. MMMMM kartongen luktade gott man är väl ej mer än katt......... .senare på kvällen hörde jag matte sa till min husse,det är nog bäst att råttan får bo i tvättstugan för säkerhets skull. Jag kunde ju ej förstå vad de talade om. Skulle jag ........  nej nej!! fast jag kan ju ej garantera någonting!!!!!


Hej på dej du.

Anmäl
2013-07-07 17:13 #2 av: nakenkatt

En liten puss kan du väl få!!

Anmäl
2013-07-07 20:03 #3 av: Eine

Duktig kille Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-07-07 20:18 #4 av: Bettan

Härligt och kul!

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2013-07-08 02:41 #5 av: UllaNo

Vilken bra berättelse. Man kan se det hela framför sig.

Anmäl
2013-07-08 10:34 #6 av: nakenkatt

tack.ja hitills har Eddie tagit uppdraget på fullaste allvar.

Anmäl
2013-07-10 22:17 #7 av: Gittan

Härligt!

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2013-07-11 15:27 #8 av: Ulricah

Eddie beskriver bara en råtta, jag hoppas att det bara är tillfälligt som råttan är ensam.

Anmäl
2013-07-11 16:35 #9 av: nakenkatt

Tror faktiskt inte att den har någon kompis.Den tillhör bekantas bekanta så jag vet ej.

Anmäl
2013-07-11 18:44 #10 av: Ulricah

Då får du övertyga dem om att han behöver minst en kompis (av samma kön! Skämtar), råttor är otroligt sociala djur och det är inte bara olagligt utan grymt att ha dem ensamma.

Råttor är ett av mina absoluta favorithusdjur, söta, snälla, smarta, sällskapliga och med en lång smal svans. Hmm, det påminner mig om ett par andra figurer som snurrar omkring här hemma Lipar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.