Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Femte generationen cornish rex

2013-06-10 19:08 #0 av: nakenkatt

Hub Cats sjunde kull och Metallicas första kull.

Metallica med sin kull

Min sjunde kull och Metallicas första kull,kom till världen den 19 maj. Precis på dag 65 tittade de ut framåt kvällen. här var man punktlig minsann. Tror det är första kullen jag fått på dag 65. Den här kullen var väldigt efterlängtad, då Metallica äntligen blev dräktig efter flera försök. 

Pappa till kullen är Eines egen uppfödda hane Djäknens You Rise me up som vi hade glädjen att få ha här en tid. Det var en mycket snäll kille som vi genast vart förtjusta i. Han kallas Smurfen av sin matte och det passade bra på denna blåa herre.

Vi döpte ungarna till parfymnamn denna gång. De tre fick heta Hub Cats Hugo Boss, en cremekille, en svartpadda vid namn Euphoria Blossom, och slutligen en liten blåpadda Victoria Beckhem. Metallica är en mycket duktig mamma som vakar tryggt över sina barn. 

Vi kommer att ha kvar lilla Victoria här hemma och med henne har vi nu fem generationer här hemma. Det är helt fantastiskt.

Anmäl
2013-06-16 19:28 #1 av: Leffe

Visst är det kul när det har blivit några generationer

Anmäl
2013-06-16 19:47 #2 av: Eine

Det är andemeningen med avel. För mig iaf. Att spara och pussla vidare,det är en fin känsla .Kär

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.