Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Kärlek

2013-06-09 18:27 #0 av: MrsCecilia

Att det finns mycket kärlek i en Cornish rexkatt finns det ingen tvekan om. Men hur mycket är det nog få som förstår.

Robban myser med favoritfilten

Jag brukar tänka att min Robban är som en liten treåring. Han är nyfiken på allt, får utbrott om han inte får som han vill och han kräver massor av uppmärksamhet och kärlek varje minut. Han vill alltid komma i första hand

Om vi mot all förmodan skulle ägna oss åt andra saker eller tom de andra katterna blir han genast svartsjuk och går emellan. Det är hans sol, hans leksaker och hans säng. Om vi ändå inte skulle bry oss så skriker han som en besatt, hjälper inte det börjar han jaga sina kattkompisar och funkar inte det så ryker toarullen eller något annat i huset.

Man skulle också kunna säga att han är bortskämd men är man en sån liten kille som haft en tuff barndom så är man väl ändå värd det bästa?

Om vi ska prata kärlek så är den oändlig, han myser med mig i sängen, kryper upp i famnen, pussas och vill bara vara med oss i ur och skur. Han tittar på oss med sina vackra ögon fyllda av kärlek så mitt hjärta svämmar över, hur kan en sån liten kille ha så mycket kärlek?

Han gör oss så lyckliga och det är en ära att få leva med den lilla krabaten. (kattkompisarna håller inte alltid med:)

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2013-06-09 19:47 #1 av: Mona22

Jag förstår precis Hjärta
De är så underbara våra rexar!

Anmäl
2013-06-09 22:04 #2 av: nakenkatt

Javisst är det så,tur att vi har glädjen att få dela våra liv med dessa underbara djur.Det är en stor förmån att få ta del av all den glädje som en katt ger varje dag.Skulle ej vilja vara utan dem.

Anmäl
2013-06-10 11:20 #3 av: Leffe

Cornishar är helt otroliga

Anmäl
2013-06-10 13:35 #4 av: Eine

Hjärta

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.