Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Att campa med katterna

2013-04-17 14:56 #0 av: nakenkatt

Tango och Ofelia spanar in regnvädret på Alingsås camping.

Vi har en ganska stor husvagn av märket Hobby. Den första sommaren hade vi bara två cornish rex, Tango och Ofelia. Det gick alldeles utmärkt att ha med dessa två i husvagnen. Efter ett tag vande de sig och hoppade glatt ner i sin transportväska när det drog ihop sig till camping.

Med åren har ju antalet katter ökat så smått, och flera katter har fått ge sig ut och leva campinglivet med oss. Vi har stora tält inuti förtältet där några huserar, några sover inne hos oss. Det krävs lite packning i form av leksaker, klätterträd, extra toalådor mm. Men de lär sig väldigt snabbt var de får mat och vatten och alla rutinerna.

Vi tar också små koppelpromenader på campingarna, och får ofta höra kommentarer om dem. Vi har mött tyskar och holländare och de känner igen rasen, och vill växla några ord. 

Midsommar brukar vi campa i Hjo, och då får våra två sphynxar som är bättre på att gå i koppel följa med fram till midsommarstången iklädda sina fina overaller. Jag törs nog säga att de drar till sig mer uppmärksamhet än vad midsommarstången gör denna eftermiddag.

Anmäl
2013-04-21 19:42 #1 av: Leffe

Det låter härligt.

Anmäl
2013-04-21 20:55 #2 av: nakenkatt

ja det är jättemysigt faktiskt,och snart är det dax igen.

Anmäl
2013-04-21 21:51 #3 av: Mona22

Så mysigt att kunna ta med sina älsklingar. Hade gjärna gjort det jag med men äger ingen husvagn.

Anmäl
2013-04-23 01:28 #4 av: Frajdah88

Åh! Det är ju så det ska vara! Hela familjen blir med på semestern! Härligt att det fungerar så bra! :)

Anmäl
2014-05-11 12:12 #5 av: Smurf83

Låter trevligt med semester med katterna, men jag måste få fråga hur Ni löser det bäst för katterna om Ni ska iväg och handla etc. under dagen. I regnväder går det ju fint att lämna dem, men hur gör Ni i solsken.

Anmäl
2014-05-11 12:45 #6 av: nakenkatt

Där vi brukar ha säsongsplats är i skogskanten av campingen. vi har stort förtält med bra ventilation.I husvagnen finns air condition.

Anmäl