Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Hub Cats Metallica

2012-12-19 07:18 #0 av: nakenkatt

En röd hårdrocksbrud som vet vad hon vill

Dax att presentera min nästa kisse,som är en rödsilver tjej.Metallica Är född 2010, och hela kullen döptes till hårdrocksband av min då hemmavarande 20 åriga dotter. Eftersom jag hemskt gärna ville ha kvar en tjej i kullen föll valet på denna tjej. Mamma är ju min egenuppfödda Hub Cats Meliss och hennes pappa kommer från Monicas uppfödning Blå katten. Han heter Tomtenisse.

Metallica är en rolig katt och väldigt självständig och vet vad hon vill. Ja ibland tycker jag tom att hon kan vara lite rasistisk, för hon ser väldigt stor skillnad på sina rexsläktingar och de här två nakna individerna som bor här också. Speciellt den stora vita kastrathanen Eddie är ingen favvo precis. Skulle aldrig falla henne in att sova på samma soffa eller äta i närheten av honom. Kan till och med se hennes missnöje när han går förbi henne. Förmodlingen tycker hon att han ser väldigt konstig ut.

Metallica har tyvärr ej fått någon egen kull med ungar än men när mamma Meliss hade sin kull ställde syrran upp helhjärtat och hjälpte till med de små. Hon var en underbar barnvakt som hjälpte mamma med att bla hålla dem rena. Hon är fjärde generationen cornish här hemma och den yngsta rexen för tillfället. Hon har en otroligt vacker päls med mycket vågor. Metallica ska få en pojkvän inom kort och vi hoppas få se femte generationen födas och växa upp här hemma.

Anmäl
2013-01-01 22:04 #1 av: Leffe

Hon ser fin ut.

Anmäl
2013-01-01 23:34 #2 av: Gittan

Vad söt hon är.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2013-01-02 00:12 #3 av: nakenkatt

#1 ja du såg ju henne när vi träffades på utställning,och jag minns du tittade på henne och sa hon var fin.

Anmäl
2013-01-02 12:24 #4 av: Leffe

Jaså det var hon.

Anmäl
2013-01-02 15:41 #5 av: Eine

FlörtSkrattandeKyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-01-02 23:16 #6 av: Bettan

Vad hon ser härlig ut.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.