Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Vänskap värmer i sommarkylan v32

2012-08-06 22:59 #0 av: RacerDonnans

Är det kallt ute är det bra att ha vänner som värmer en. Jag har en plus fem fyrbenta vänner som oftast trängs med varandra i mitt knä, men får de inte plats där tar de varandra.

På bilden:
Racer Donnans Juvel Citrine chokladsilvermönstermaskad, till vardags kallad Cissi och Xelanc Tornado, röd 1åring Dvärgpincher til vardags kallad Nicco. De äldsta katterna är lite reserverade mot honom, men Cissi och Toppe, de två yngsta busar, brottas, kör jagis, myser, tvättar varandra och sover tillsammans med honom. Nu har vi byggt en djurgård där katterna och hunden kan vara tillsammans ute fina dagar. Bild på dem där kommer så fort solen tittar fram igen. Hade tänkt mig en dagsfärsk bild därifrån idag, men jag var borta den korta stund vi hade sol och det är bara då katterna vill va där.

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2012-08-07 04:30 #1 av: Leffe

Tycker det är så härligt att se olika djur vara så sams

Anmäl
2012-08-07 09:27 #2 av: MrsCecilia

Mysigt! Jättefin bild!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-08-09 15:58 #3 av: RacerDonnans

#1 Tack detsamma.
#2 Tack!

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2012-08-10 13:23 #4 av: Eine

Fint när de har varandra!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-08-10 16:34 #5 av: Dragonrebell

Mysisar:-)

Anmäl
2012-08-15 23:23 #6 av: Sarah-S

Åh så där ligger min pinne med våra burmor
Mysigt!!

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.