Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Veckans Bild V.20, Robban

2012-05-13 13:31 #0 av: MrsCecilia

Vi märkte tidigt att Robbans lilla bädd var helig. I den kan han sova helt utslagen och känna sig trygg och det är ju extra bonus att den är varm och gosig oxå.

Robban

Han älskar Johannas (design J.Kopp) bädd, ingen annan duger (hederord, vi har provat hela marknaden). Om någon annan av katterna eller, gud förbjude, nån av oss petat på hans lilla bädd så slutar den helt enkelt fungera. Spela roll om vi vädrar, tvättar eller på andra sätt försöker övertyga honom att bädden är lika bra för det.

Det enda som hjälper är att beställa en ny och jag tror vi är inne på vår fjärde bädd sen Augusti förra året.

I väntan på att de kommer är han en mkt olycklig kisse, han tjoar på nätterna, stökar runt, slaktar lösa saker i huset, försöker sova på alternativa ställen och hittills som krissovbädd är mattes morgonrock som fungerar någorlunda.

När bädden än äntligen kommer så hoppar han direkt in i den och sloknar lyckligt. Sen brukar vi inte se honom på flera dagar.

Kort sagt. En bädd är ingen bädd. En bädd är snarare det viktigaste som finns. I alla fall när man heter Robban.

 

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-05-13 13:31 #1 av: MrsCecilia

Bonusbild

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-05-13 17:50 #2 av: Ulricah

Han verkar helfestlig men något tålamodsprövande eran Robban Glad

Anmäl
2012-05-13 18:01 #3 av: MrsCecilia

#2 Ja, minst sagt. Som en trotsig treåring ungefär..Flört Men han är helt underbar <3

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-05-13 22:25 #4 av: EvaG

Jo han verkar fantastisk med en egen vilja.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-05-14 08:58 #5 av: noir

Ibland vet man inte vad man ger sig in på när man skaffar cornish men när man väl har fått hem dom och de visar hur "galna" dom tänk att dom ska vara är man iaf redan så fast vi dom att de iprincip kan göra vad dom vill. Vill också vara en Cornish ibland ;D

Anmäl
2012-05-16 14:25 #6 av: MrsCecilia

#5 Ja, han har verkligen egna små ideér och har han fått för sig nåt är det svårt att övertyga honom om annat. Man kommer så nära en cornish..Inte som andra katter..typ:)

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.