Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Veckan bild: v 50

2011-12-11 22:42 #0 av: [Wideudde]

Disney, eller Faries Bonnie Bennet som hon heter på papper.

Disney föredrar att spendera dagarna genom att solbada eller krypa in i mattes tröja. Hon tycker inte om att bli gosad med när hon själv inte har bestämt att det är läge för det. Hon sover med huvudet på kudden och kroppen under täcket, gärna skedandes med någon av oss husmänniskor. Disney är våran första Cornish, hon charmade oss genom att ständigt vara nära första gången vi hälsade på henne, så det var inte ett speciellt svårt val att det var just Disneys om skulle följa med oss hem. Disneys absoluta favoritleksak är trasiga hårsnoddar, dom kan man springa glatt runt med i flera dagar tills dom hamnar under kylskåpet. Disney är en ganska pratsam rex, iallafall när det är någonting hon vill, annars föredrar hon att spinna.

Brevbäraren är dagens höjdpunkt eftersom det gäller att vara på alltern för att fånga posten när den dimper ner, bita i tidningar eller räkningar är något som måste göras för att visa att man har hittat posten. Brevbäraren får leva med att tassarna sticker upp när han planerar att släppa ner posten.

Anmäl
2011-12-11 22:43 #1 av: [Wideudde]

bjuder även på en till bild

Anmäl
2011-12-12 00:54 #2 av: EvaG

Vilka härliga bilder!

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-12-12 06:51 #3 av: MrsCecilia

Åhhh, vilken gosig kisse. Verkar ha massa rackartyg för sigGlad

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-12-12 14:04 #4 av: MagicPaws

Haha så härligt!!!

 

Anmäl
2011-12-13 08:19 #5 av: AnnicaB

Njutarkisse :)

Anmäl
2011-12-15 12:24 #6 av: noir

åh fina Disney! <3

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.