Annons:
Etikettveckans-bild
Läst 3547 ggr
[Wideudde]
11/13/11, 10:30 PM

Veckans Katt V.46

S*Faries Stefan Salvatore eller Pixar, som han vanligtvis lyssnar på.

S*Faries Stefan Salvator eller Pixar som vi valt att kalla honom.
Pixar blev min andra katt av rasen Cornish rex. Resan till min första Cornis rex var inte självklar utan en slumpmässig resa fram till att hitta hem. Jag skrattade åt att folk beskrev dem som clowner och tänkte tyst för mig själv att det är en katt, inte en clown. Men det är verkligen ett namn som passar Pixar som handen i handsken, han är en liten Clown.  Pixar vet hur han ska få uppmärksamhet när han vill ha den och får han inte den, då blir han en liten clown som hoppar runt benen, slänger sig pladask framför fötterna och ger ifrån sig de alldra märkligaste ljud som jag aldrig tidigare hört komma ifrån ett levande ting,  sedan tittar han på den han vill fånga uppmärksamheten av med sina stora pupiller som bara skriker efter kärlek och längtan – även om man bara ska gå på toa.
Pixar var redan hos sin stammoder, Mari, en pussig liten kattunge, någonting han aldrig slutat med – han pussas, gärna hela tiden. Jag är van att vakna till purrande och kärleksfyllda pussar när alarmet går av på väckarklockan – eftersom Pixar har lärt sig lätet på denna. Fy skam om man inte går upp, då springer vi till dörren och skriker tills matte går upp och läser tidningen tillsammans med honom i knät, helst ska man även diskutera det som står i tidningen.
Pixar är en väldigt speciell katt som absolut inte kan tänka sig att vara någonannan stans än nära.
När gäster kommer förbi är han en riktigt liten clown, han springer runt som om han hade eld i baken och gör sig till just som barn kan göra runt nya vuxna dom är nyfikna på.
Pixar föredrar att ligga i mitten av sängen, tillsamans med sin syster Disney, vilket tvingar oss tvåbenta att ligga på kanten – men vad gör man inte för dem man älskar?
Pixar har även haft förmånen att bli stolt far till tre kullar, vilket är mer än vad jag trodde jag skulle få uppleva i resan av livet tillsamans med Cornish rex.
Clown eller inte, att ha någon som springer fram och hälsar på en när man kommer hem, svarar på tilltal och tydligt markerar att det inte är okej att sova för länge är just varför jag skaffade mig en Cornish rex till, ju fler desstu bättre – eller hur var det nu igen? ;)

Annons:
noir
11/13/11, 10:54 PM
#1

Fina fina pixar! Kan bara hålla med om det som står. Kan även hålla med om att pixar är en clown… En klättrande sådan. ;*

__________________________________
Medarbetare på Cornish rex ifokus
Blogg om mina två lockiga katter
http://tassarochlockar.blogspot.com

AnnicaB
11/13/11, 11:28 PM
#2

Jag säger det igen - trampdynorna - så läckra <3

*** Qui vivrqa verra ***

EvaG
11/14/11, 3:20 AM
#3

Verkar vara en helt underbar clo… cornish.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Mona22
11/14/11, 9:17 AM
#4

Haha! Bra beskrivet , de är verkligen små clowner i söta krulliga förpackningar.De vet precis hur det ska göra för att få uppmärksamhet Kyss

Gittan
11/14/11, 2:13 PM
#5

En helt bedårande liten cornish.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Eine
11/15/11, 2:37 PM
#6

SötgubbeKyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Annons:
dragonstar
11/21/11, 12:40 AM
#7

Har haft glädjen att ha honnom på paring hoss mig och är stålt ägare till en av hans avkommor. En Helt underbar kille! Både jag och sambon vart väldigt kär i pixar =)

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.

[Wideudde]
11/21/11, 6:52 PM
#8

Kyss

Upp till toppen
Annons: