Annons:
Etikettveckans-bild
Läst 2336 ggr
RacerDonnans
7/19/11, 9:43 PM

Veckans bild v.29

Än så är det sommar ! :)

 Här kommer en sommarhälsning och presentation av en svart Lady som närmar sig senior. Int Premier och Surprime Champion, S* Racer Donnans Gorgeous Anastacia. En underbar tjej som njuter i det gröna gräset och solen.

Om ni trodde sommaren var slut så kan jag med denna bild bevisa att så är det inte. Bilden togs igår em, men mina katter har njutit i sin utehage även idag. Cool.

Stacie, som hon kallas till vardags var tänkt att bli min avelshona. Det är min mest framgångsrika katt som tagit en rad BIS och BIV samt lyckades placera sig på Årets katts listan 2008 som näst bästa Cornish Rex (bästa hona). Jag hade hoppats få en ny liten tjej efter henne. Tyvärr gick något snett vid hennes dräktighet och hon blev akutkastrerad vid förlossningen pga att veterinären som hade jour, inte kunde göra kejsarsnitt.

Tänk så allt kan förändras snabbt. Jag har fått ta ett nytt spår och nya vägar. Stacie blev en av flera gosekatter i familjen (har nu 4kastrater vilket inte är en dröm för en uppfödare, men sånt som händer). Tur att de är så mysiga. Stacie är mitt hjärta oavsett om hon blev mor eller ej. Jag har fått ta en ofrivillig lugnare takt med uppfödningen, men tror att det kom lägligt för mig personligen också.

Nu vill jag avsluta med att önska er alla en fortsatt härlig sommar och njut och må gott med era fyrbenta vänner.

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Annons:
Leffe
7/19/11, 9:52 PM
#1

Stacie är verkligen värd ett eget kapitel

Dragonrebell
7/19/11, 10:56 PM
#2

Underbara StacieKyss. Brorsan hälsar till syrranGlad.

RacerDonnans
7/19/11, 11:51 PM
#3

Tack Leffe. Hon påminner mycket om mormorsfar Vågen´s Elvis Presley som var så speciell, min första avelshane och som jag ofta tänker på och saknar. Kanske därför hon är extra speciell denna tös.

Glömde en sak. Skrev ju att hon är min mest framgångsrika katt. Då menar jag såklart på utställning.Framgångsrik på annat sätt som att stjäla hjärtan m,m, det har jag flera som haft stora framgångar inom Glad .

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

RacerDonnans
7/19/11, 11:52 PM
#4

Tack Virre. Hälsa tillbaka och ge en stor go kram till honom, hans dotter och dotterson :).

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Eine
7/20/11, 9:48 AM
#5

Mycket vacker kattaKyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

EvaG
7/24/11, 1:38 AM
#6

Vad söt och alert hon verkar vara

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Annons:
[Silkwaves]
7/24/11, 8:19 AM
#7

Roligt att se en bild på vackra Stacie! Var och hälsade på hennes pappa Ramses för någon vecka sedan och han är i så fin form för att vara 8 år och kastrat. Han hälsar till sin fina dotter!

Upp till toppen
Annons: