Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Veckans bild v.23

2011-06-06 14:02 #0 av: RacerDonnans

Sommarlovet närmar sig! Är inte studsmattan redan framme är det dags att ta tag i det. Här kommer en bild jag snubblade på häromdagen och som påminde mig om att det inte bara är våra tvåbenta små som väntar på den. Dags att montera upp den nu.

Bilden förställer Racer Donnans Jazzige Topaz, en chokladkille född januari 2010.
Vår yngsta tös Filippa, har alltid velat ha sällskap av katterna på studsmattan på somrarna. De har väl varit måttligt roade av det genom åren. I somras hittade Filippa till sist en vän att dela intresset med. Topaz njöt fullt ut av att få sola, leka och hoppa på studsmattan tillsammans med Filippa. Hon hade med sig en vippa som han hoppade efter och fick till lite studs mitt på mattan. De kunde ligga och bara mysa i solen varvat med bus. Vi lämnar aldrig en katt ensam på studsmattan. På denna bild se Topaz riktigt ensam ut, men Filippa sitter på kanten och tittar på honom.

Ett tips till er alla är att prova nya lekar för våra barn och katter att leka tillsammans. Det viktiga är dock att man som vuxen har koll och ser till att det är ett gemensamt nöje och inte ensidigt nöje. De skall ju ha roligt tillsammans och det finns massor att göra. Hos oss gillar 2 av 5 katter studsmattan så de som inte gillar den slipper den såklart.

I sommar skall Topaz och Cissi få prova flytvästen vi har och följa med ut på en båttur. Hoppas de gillar det, då blir det fler turer. Ingen har gillat det sedan vi hade Donna, vår första CRX.

Berätta gärna om roliga lekar och aktiviteter ni gör med era rexar.
/Ingela Schultz, Racer Donnans

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2011-06-06 14:19 #1 av: Eine

Snygg kille med sportig slimmad kroppKyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-06-06 15:16 #2 av: Dragonrebell

Underbara ToppeKyss. SnyggingenSkrattande!

Anmäl
2011-06-06 16:09 #3 av: noir

vilken sötnos!

Våran zaffie följer med oss ut på picknick.

Anmäl
2011-06-06 23:22 #4 av: EvaG

En helt underbar bild!

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-06-07 14:18 #5 av: Mona22

Mysig bild. Synd att man inte har en egen studsmatta. det måste ju sett kul när de studsar Skrattande

 

Anmäl
2011-06-07 15:37 #6 av: Rosenwyns

Finaste chokladkillen!!Kyss

Anmäl