Annons:
Etikettkåserier-mm
Läst 4063 ggr
Leffe
2011-04-25 17:53

Mitt liv som katt del 10: Få husses uppmärksamhet

"Mitt liv som katt del 10" eller "Hur man får husses uppmärksamhet". Allt måste ske med finess och viss försiktighet. Jag råder alla att öva först.

Det nya i mitt liv är att husse numera oftast är hemma dag som natt. Han har några speciella rutiner här hemma. Säng, dator och teve. Om du nu varit med så här långt så har du lagt märke till att det står säng, dator och teve - det står inte Pysen någonstans. Det är ju skandal, men så är det faktiskt.

Detta var jag ju tvungen att ändra på så jag har hittat på olika sätt för att dator och teve ska komma längre ned på listan. Säng får vara kvar för den är en viktig del av mitt liv också.

Som sagt jag har olika knep att tillgå. Jag står på golvet och talar om att jag vill upp i knät. Det fungerar framför teven men inte framför datorn. Vid datorn så hoppar jag upp i knät. Husse kan titta lite förvånat på mig ungefär som "jaså du är här nu" Sedan är det inget mer med det. Då klättrar jag upp på hans axlar och jamar högt rakt in i hans öra. Då kommer oftast en hand upp och klappar mitt huvud ett tag. Ett tag är lika med en kort stund bara.

Nästa steg blir att jag drar mitt ansikte mot hans glasögon. Här kommer jag med första varningen till dig om du ska prova samma sak. Du får inte ta i mer än att glasögonen blir lite smutsiga. Tar du i så mycket att de flyttar på sig så finns risken att två händer kommer och sätter ned dig på golvet. Och vad det innebär förstår du. Då gäller det att ta det lungt en stund för att sedan göra om samma sak igen.

Det effektivaste sättet att få uppmärksamheten när husse sitter vid datorn är att stå högt upp på klätterställningen som står bakom ryggen på honom. Så tar man ett hopp ned på hans rygg. Här kommer en stor varning. Kommer det rök ur husses näsborrar och mun när du landat på hans rygg så är det fruktansvärt nära härdsmälta och då är det bara att hoppa ned på golvet och sticka in i sängkammaren under täcket innan explositionen kommer. Det här händer om jag inte konsntrerat mig riktig och landar med klorna på husses rygg.

Som sagt jag avråder dig till att göra dessa saker innan du övat länge.

Hej då från Pysen

Annons:
Gittan
2011-04-25 19:17
#1

Alla sätt är bra utom de dåliga.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Eine
2011-04-26 08:45
#2

hahaha,du kan du Pysen.Och fin är du också. Puss,puss!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Upp till toppen
Annons: