Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Veckans bild

Veckans bild vecka 11

2011-03-14 20:32 #0 av: Leffe

Skvadronens Faye Dunaway

Den blåvita lilla prinsessan skulle bli min nya avelshona. Så var det tänkt, men så blev jag dålig och på den vägen är det och nu är hon enligt mig för gammal för att få den första kullen. Nu går Sessan här hemma och uppträder som den prinsessa hon är (enligt mig i alla fall).

Anmäl
2011-03-14 20:51 #1 av: MonicaLagerquist

Fin prinssesa.Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.Livet kommer emellan helt enkelt.Nu får ni njuta båda två av er pension istället.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-03-15 13:13 #2 av: Eine

SnyggingenKyss!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-03-15 18:33 #3 av: LykkeLii

En underbar tös Glad

Anmäl
2011-03-16 09:57 #4 av: EvaG

Vad fin hon är.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.