Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Övrigt

För allergiker

2006-10-08 16:09 #0 av: Leffe

En läkare tipsade om att installera en luftrenare i sovrummet för att undvika svåra besvär av allergi

Tyvärr är det ju ofta så med allergier att man bygger på med olika ämnen som man inte tål och när kroppen fått nog bryter allergin ut.

Ett sätt att låta kroppen vila kan vara att t ex ha en luftrenare i sovrummet för att få friskare nattluft. Kan man på det sättet "vila" från allergener på natten så tror man att chansen finns att tåla en del av de ämnen man reagerar (t ex en Cornish Rex) på lite bättre under den tid man utsätts för dem.

Relaterade länkar

  • Länk 1
  • Länk 2
  • Länk 3

Av: LeffeD

Datum för publicering

  • 2006-10-08
Anmäl
2007-01-11 03:30 #1 av: cornish

Hmmm då gäller att inte ha en/två cornishar på huvudkudden också..då hjälper det nog inte så mycketFundersam...Man bör nog sova ensam i detta rum då!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.