Annons:
Etikettkåserier-mm
Läst 3290 ggr
Leffe
2007-03-04 09:29

Alfs bantardagbok 4

Jag är jätteduktig säger min mamma, men måste vaktas tillägger hon. Ja ja vaktas låter så illa tycker jag. Hållas med sällskap medans jag mumsar låter betydligt bättre.

För mumsar det gör jag. Himmelskt gott. Mums, mums, mums. Till mitt stora förtret tycker snorkfröken och slyngeln också om maten nu, så deras hunger blev kortvarig, tyvärr. Såg fram emot att få höra deras klagosång, ja om inte i veckor så åtminstone i dagar, ganska många dagar för att vara helt ärlig.

Det verkar som han blir mer mätt säger min mamma, han tigger inte så fasligt längre. Tacka fasen för att jag inte tigger (så fasligt) får ju riktig mat och inget diettjafs. Mmmm han är inte vägd än säger min glädjedödare till pappa.

Han är lite sur på mig. Det hände en liten olycka, en liten inte så allvarlig. Nästan inte värd att nämna, men nu gjorde jag ju det och då vill ni förstås veta. Ibland, ja allt som oftast får jag lite spel. Rusar sjutton varv runt lägenhet. Inte för att jag kan räkna, men sjutton låter bra. Till saken hör att det finns i tre av rummen, i lägenheten där vi bor, stora härliga klätterställningar. De sitter fast i taken. Ja satt fast. När jag springer mina sjutton varv eller hur många varv det nu är så svingar jag mig upp och ner i dessa ställningar, med all min kraft. Och tyngd, det sistnämnda är min pappas beska kommentar.

Jag vet inte riktigt vad som hände eller varför. Kan bara nämna att en av ställningar är numer även fastborrad i väggen. Min pappa snickaren har borrat fast den, muttrandes milde tid, katten är så fet att  så klätterställningar inte rår med hans tyngd. För dj-t hade ju kunnat ta livet av både Alma (snorkfröken) och Cigge (slyngeln) Inte ett ord om att jag hade kunna skada mig…..allvarlig.

Men jag har en kompis, en själsfrände, som vet hur det känns att ha det som jag, ifråga om maten alltså. Han heter Bailey, han har skrivit till mig. Ett jättefint och förstående mail. Där ser du sa min kloka älskade mamma som är narkossköterska, det är minsann inta bara Alf som har lite problem med matintaget.

Ett ganska färskt foto på mig.

Skrivet av A-M.H

Av: LeffeD

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-03-04
Annons:
EvaG
2007-03-04 09:47
#1

Hur mycket går han ner per dag?

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

A-M.H
2007-03-04 19:15
#2

 Cat 10Kyss Ja du Eva, han har i alla fall inte gått upp i vikt, nu en vecka efter starten väger han lika mkt som innan, men med tanke på att med diet maten han åt tidigare så gick han upp 0,6 kg……Jag kan dra ner lite till på hans dagsranson, visste inte riktigt var jag skulle börja, kan ju inte svälta stackaren. Min lilla "tjockgris"

Aje-T
2007-03-06 13:39
#3

Åh så duktig du är Alf! Jag går också på diet och vaktas men det är för att inte Mauritz ska sno min mat. Han äter precis allt han kommer åt och ändå säger mina betjänter att det är jag som är tjock!

Slick från Karin

Upp till toppen
Annons: