Annons:
Etikettkåserier-mm
Läst 3710 ggr
Leffe
2007-09-04 16:00

Tjorven till Norge del 2

Dag 2 i Norge började på sämsta möjliga vis. Ni vet den morrande bengalen i buren bredvid? Ja, hon lyckades peta upp taket och spionerade på mig när jag försökte att uträtta mina behov. Hon fullkomligt exploderade när hon fick syn på mig och sa både det en och det andra oförskämda till mig! Där gick gränsen! Jag satt ju och skulle just till och skita, också kommer hon på besök!! Jag sa till henne på skarpen och ut ur buren åkte jag illa kvickt och in i transportburen.

Där fick jag sitta tills att matte och Ingela hade ordnat till burarna igen och lagt en tyngd på taket så att inte fräshönan, kom åt mig! Efter en stund så kunde jag skita färdigt…det var SKÖNT! Generad

Behöver jag säga att fräsen inte blev kvar så mycket längre bredvid mig? Hennes mamma och pappa tog med sig henne hem. När matte skulle hämta mig till bedömningen, så var hon redan borta!

Som vanligt så charmade jag min domare! Mamma säger att hon aldrig har fått en så fin bedömning tidigare…ja, alltså att jag inte har fått en så fin bedömning tidigare! Matte behöver inga bedömningar! Jag höll god min under den tiden, men eftersom det tog längre än vanligt innan bedömningarna inför NOMen kom igång, så hade jag lessnat. Jag hade ingen lust att sitta fint hos matte. Jag ville inte sitta stilla något mer! Jag såg till att mamma fick ta med mig till min bur ganska omgående. Jag var fortfarande uppretad på fräshönan!

Men matte var ändå stolt över mig och det är huvudsaken. Efter en lång dag och helg, så var det dags att åka hem. Hemresan gick bra, och när jag kom innanför dörren, så fick jag ett varmt välkomnande av "tanten". Jag orkade inte bråka, så vi tog båda en timeout och hade vapenvila. Hon pussade mig till och med!

 Tja, detta var väl allt för denna gång!

 Vi hörs!

Kram från Tjorven!

Bild på Dragonrebell

Dragonrebell

Av: LeffeD

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-09-04
Annons:
Lullan1
2007-09-05 00:15
#1

Vad bra av dig Leffe att lägga upp Tjorvens äventyr som en artikel! Roligt!!!

Gittan
2007-09-05 10:13
#2

Det är ju toppenskrivet.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


EvaG
2007-09-13 01:15
#3

Bra författat!

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Upp till toppen
Annons: