Annons:
Etikettkåserier-mm
Läst 3830 ggr
Leffe
7/30/08, 3:34 PM

Mitt liv som katt del 7

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Jag är nummer ett och kommer alltid att var nummer ett hur många katter det än kommer hit till mitt lilla revir.

Fast just nu är det så varmt att man knappt orkar något. Hur som helst. Husse tillhör mig och det har jag talat om för de flesta. Jag vågar eller vill inte tala om det för flickorna i reviret. Man måste ju låtsas att de har husse själva och att de bestämmer. Jag vet ändå att jag är the boss och att husse är min.

Nu är det så att det finns ju en del missfoster här. Det är monster i storlek och har päls som jag vet inte vad. (Kan erkänna att det är skönt att borra sig in i på vintern - varmt och gott)

Det ena missfostret en stor röd sak vet om vem som bestämmer. Han har väldans respekt för mig. Tänk fem gånger större än mig och backar ändå. Snacka om att man är bra.

Det andra monstret är ännu större och har, vem kan hitta på något sådant, samma färg som jag. Måste ju säga trots att han är en förväxt någonting så har han snygga färger. Ett problem är att han verkar vara lite dum i huvudet. Han verkar inte fatta saker och ting. Så ibland måste jag gå fram och ge honom en örfil så han vet vem som bestämmer. Då går han undan och så glömmer han det och jag måste påminna honom igen och så vidare.

Husse tycker inte om mitt agerande. Det talar han om när han ser att jag visar att visar de andra hur man ska vara mot mig - kungen i katteriet.

Problemet jag kan ha är när den där stora svart-vita idioten klumpar upp i husses - min husses - knä och lägger sig där och och till råga på allt spinner. Då får jag problem. Jag hoppar också upp till husse, men när klumpen ligger där finns det ingen plats för mig i knät. Jag kan ju inte ge det spinnande missfostret en snyting mitt framför husses ögon.

Det krävs alltså list. Jag går upp på husses axel går runt bakom hans nacke och över till den andra axeln och ner mot knät. Då råka rjag av en tillfällighet ställa frambenen på idioten som ligger där. Hör och häpna - han reagerar inte. Då klämmer jag mig förbi och råkar självklart sätta ned baktassarna hårt på han som ligger där och så trycker jag till när jag tar sats för att åter hoppa upp på husses axel

Proceduren upprepas. För varje gång  får jag det lättare och lättare att komma emellan idioten och husse. Efter fem sex vändor ger den stora upp och hoppar ner. Nu har jag husse för mig själv och kan kelas med honom om jag hade orkat. Man blir ju så trött efter alla dessa vändor runt husse så jag somnar på hans knä

Av: LeffeD

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2008-07-30
Annons:
Eine
7/30/08, 5:17 PM
#1

fniss..Ja jag säger då det Pysen. Det finns ju Pusse-grisar som man måste pussa hela tiden, och så finns det Husse-grisar..Undrar om du inte är mycket av båda!Kyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

EvaG
7/31/08, 4:39 AM
#2

Pysen, vilken katt!

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Aje-T
7/31/08, 6:52 PM
#3

Go Pysen Go!!!!Kyss

A-M.H
7/31/08, 11:10 PM
#4

 Black Cat 2…..Cool

Upp till toppen
Annons: