Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Övrigt

Det underbara solljuset

2011-01-10 12:37 #0 av: Leffe

Det är vinter med kyla och mörker. Man känner sig väldigt trött och slö. Inget är skönare än sängen.

alvdalen2008-112.jpg

Då plötsligt en dag lyses hela himlen upp av solen. Snön gnistrar i träden. Fåglar kvittrar. Röken kommer vit ur skorstenarna. Man hör vattendroppar som kommer från hustaket. Plötsligt rasslar det till med ett dovt dån och snö faller ned på trottoaren från samma tak som släpper vattendropparna.

Plötsligt känner man sig mycket piggare och får en massa saker gjorda som man inte orkat med eller haft lust att göra tidigare. Glad och pigg går man ut en sväng. Andas in den friska luften. Dagen är ljus och man är pigg.

Några andra som njuter är katterna som ligger och myser där solstrålarna landar.

Tänk vad mycket en dag sol kan göra med hälsan

Foto: Fotoakuten.se

Anmäl
2011-01-10 13:06 #1 av: Eine

denna har jag fått i min brevlåda 11 ggr nu!Som ny artikel!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-01-11 07:11 #2 av: Kjelle

Visst är det fint och härligt när solen skiner en snöig vinterdag. Smolken är att det leder till halka för det mesta som jag ska ut i nu.


Anmäl
2011-01-11 09:01 #3 av: Gittan

Det är helt underbart att åka skidor i skogen en riktigt solig vinterdag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.