Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt

Om Cornish Rex iFokus

Cornish Rex i Fokus

Välkommen till Cornish Rexens egna sajt - Cornish Rex iFokus

Sajten där lyckliga och stolta ägare, uppfödare och/eller utställare av kattrasen Cornish Rex kan samlas och dela med sig av sina kunskaper och idéer. Sajten är självklart även till för dig som är intresserad, men ännu inte ägare till en Cornish Rex. Här kan vi diskutera rasens dåtid, nutid och framtid.

Här är det meningen att vi ska kunna få hjälp av varandra när det gäller allt om Cornish Rex. Erfarna uppfödare och nyblivna ägare har lika stor betydelse på sajten. Tillsammans kan vi skapa SAJTEN för vår älskade och fantastiska Cornish Rex.

För det som skrivs i forumet gäller självklart svenska lagar och skrivregler samt sunt förnuft och en positiv och trevlig anda. Du kan också läsa om mobbning på iFokus. Om du funderar på funktioner i forumet så kan du läsa användarmanualen.

Jag heter Leffe och är värd för denna sajt. Om du har frågor, förslag på förbättringar eller artiklar till sajten så önskar jag att du kontaktar mig. Gäller även om du vill att vi gör en länk till din hemsida under "Länkar".

Du kan även kontakta sajtens duktiga medarbetare Eine, Mona22, MrsCecilia, nakenkatt, och RacerDonnans


Hälsningar Leffe
Värd för Cornish Rex i Fokus

Sajten ut 17/9 2006

Värd

Avatar för MonicaLagerquist

Medarbetare

Avatar för Eine Avatar för Leffe Avatar för Mona22 Avatar för MrsCecilia Avatar för nakenkatt