Annons:
Etikettveckans-bild
Läst 2927 ggr
MrsCecilia
1/29/12, 4:03 PM

Veckans bild V.5 S*Djäknens Aschberg (Robban)

Berättelsen om hur vi möttes kan ni läsa om i veckans bild vecka 48 - 2011. Nu har vi bott tillsammans i snart 6 månader och det har verkligen förändrat mig och mitt liv.

Vi har haft en tuff höst tillsammans, med både urinvägsinfektioner, cystor och HCM-besked. Men detta har verkligen visat att en Rexkatt inte är som alla andra katter och vi har fått otroligt starka band till vår Robban.

Han är en tuff liten kille, ömtålig men med en oerhörd stor egoism, rastlöshet och extremt intensiv kärlek som han överöser oss med. När det är läskigt så springer han inte och gömmer sig som våra andra katter utan skuttar direkt i famnen på matte och husse. När han tycker att vi inte ägnar honom tillräckligt mycket uppmärksamhet så jamar och ynkar han till någon av oss kommer och leker med honom.

När han inte ligger i bädden eller hos oss sitter han oftast i hallen under luftvärmepumpen och värmer sig, han uppskattar inte riktigt vårt kalla hus. Vi längtar alla till sommaren då vi kan värma oss i solen och gå ut i koppel.

Han är vår stora kärlek även om vi ibland vill ge bort honom till första bästa gäst. Vi är otroligt lyckligt lottade att få bo hos vår lilla pälsboll (nåja, håret håller på att växa ut) och hans två kompisar.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Annons:
MrsCecilia
1/29/12, 4:08 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

Liten bonusbild

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Leffe
1/29/12, 4:16 PM
#2

Ja man kan inte låta bli att tycka om sina rexar även om de ibland kan vara riktigt jobbiga.

Robban verkar vara helt underbar

Eine
1/29/12, 4:19 PM
#3

Finaste killen!KyssSå rätt han hamnat!Kyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Upp till toppen
Annons: