Annons:
Etikettkåserier-mm
Läst 2534 ggr
Leffe
2007-02-24 08:59

Alfs bantardagbok 1

Jag heter Alf och jag är en rödmaskad cornishrexkille. Kastrerad säger min mamma, jag vet inte riktigt vad det betyder, men tydligen blir man hungrig av vara det. Och är man hungrig och äter mycket, ja frukost, brunch, mellan mål, snacks, kvällsmat, sovmat och vickning då blir man fet.

**_

Så mycket mat får jag inte,men jag vill ha. Jag vill ha så intensivt så jag sjunger långa matsånger i köket, vid skafferiet där jag vet att mat finns.

_**

Min pappa är snickare och jag vet minsann vad snickare gör, de byter ut den där anordningen på skafferidörren som gör att man med missetass kan öppna den till en annan sort som missar inte klarar av. Det är gjort på dörren till skafferiet där maten finns. Jag kunde öppna den förut,men inte nu. Det är inte alltid så roligt att ha en pappa som är snickare, som ni säkert förstår.

Jag är en ståtlig stor katt med tigermage och jag väger 5,6 kg det är 1,6 kg för mycket säger min mamma. Ja hon påstår att veterinären sagt det. Men jag är tror inte på det riktigt, för jag äääälskar min veterinär, hon heter Eleonor och hon äääälskar mig. Vilken fiiin pojke du är säger hon och päronformad. Kurr kurr kurr kurr säger jag då och stryker mig mot henne och kråmar mig ja så där som fina päronformade katter gör. Jag vet inte riktigt vad päronformad betyder, men jag tror det är något extrafint för så säger hon inte om min syster  Alma och inte om Cigge heller.Han som tycker han är lite märkvärdig för han är inte kastrerad och kan och framför allt får äta fritt.

Min mamma köpte nåt dietfoder som skulle göra mig smal, hos veterinären, min Eleonor. Jag vet inte hur hon göra nåt så elakt, men jag har ätit mitt dietfoder fast de andra två har fått nåt som är mycket godare. Det vet jag för det åt jag i smyg, när jag kom åt tills jag blev ertappad.Hmprf!!!! Sen dess har min mamma suttit matvakt vid utfodringarna. Nästan avsvimmad tidiga mornar, men inte så avsvimmad att hon inte sett när jag försökt snappa åt mig av de andras mat. Men trots denna bevakning så väger jag 5,6 kg och om sanningen ska fram så vägde jag 5,1 innan jag blev satt på diet.Generad

I morgon ska vi alla få en ny matsort hörde jag min mamma berätta för min pappa, som ni vet , är snickare. Vad vet snickare om kattmat, de vet bara hur göra för att jag inte ska kunna ta för mig av maten själv. Men hon har fått adresser till affärer där den där nya märkvärdiga maten finns från nån på  sajt på nätet Cornish rex iFocus. Ja det återstå att se vad jag tycker om den sajten. I morgon kommer maten och efter att den inmundigats kommer en smakrapport och en startvikt på mig. Nu vandra jag till köket men det ser inte ut som jag kommer att få nåt att mumsa på, de andra sover redan. Hur kan de vara mätta jag är ju JÄTTEHUNGRIG. Suck.

Skrivet av A-M.H

Av: LeffeD

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('LeffeD', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2007-02-24
Annons:
EvaG
2007-02-24 09:05
#1

Bra skrivet.Glad

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Leffe
2007-02-24 09:35
#2
Gittan
2007-02-24 10:48
#3

Spännande och se hur det går.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Catwoman
2007-02-24 11:23
#4

Va kul.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Lullan1
2007-02-24 11:41
#5

Spännande! Vi får se vem som är mest uthållig, matte eller Alf?

La_Joz
2007-02-24 20:07
#6

Verkligen bra skrivet! Vi väntar med spänning på fortsättningen!

Annons:
cherish
2007-02-25 11:10
#7

*skrattar* Åh vilken rolig berättelse!! Jag ska bums in och läsa fortsättningen!!! :)

Cherish Gustafsson, S*Shaneequas Cornish rex & Europé
www.shaneequas.com

Upp till toppen
Annons: